Lunch tussen 12 & 14 uur

 Een aangename bijkomstigheid van het ” en route” zijn in de wijngebieden is de lunch.  Leo, Petra en Hans – de vrienden waar ik het meest de wijngebieden mee bezoek – zijn alle fijnproevers en genieters van het goede leven.  De lunch heeft dan ook altijd onze volle aandacht. Het hoeft niet duur te zijn of Chique, maar wel goed. En dat is niet moeilijk in een streek die bekend staat om zijn Bourgondisch leven. We hebben dan ook al menig restaurant van binnen gezien!
In de Beaujolais proberen we altijd een keer te  lunchen bij Hostellerie Château de la Barge.

We hebben er al meer over geschreven en het blijft een aanrader. ook dit keer weer een heerlijk menu met een mooie wijn en dat voor de helft van de prijs die je in Nederland voor zo’n maaltijd zou moeten betalen.
Reserveren door de week voor Lunch is niet nodig.